zen meditatie cursus centrum mediteren met effect zen meditatie cursus centrum mediteren met effect

Wekelijkse gevorderdencursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van meditatie in je leven in te bouwen en je zenbeoefening toe te passen in de dagelijkse praktijk. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl het hele jaar door wekelijkse groepslessen aan.

De wekelijkse bijeenkomst omvat twee periodes zazen (zitmeditatie), kinhin (loopmeditatie), een zen-inleiding en theeceremonie. Er is wekelijks gelegenheid voor persoonlijk onderhoud en koanstudie.

Instromen als gevorderde cursist kan altijd als je voldoende meditatie ervaring hebt, je lidmaatschap gaat in per de eerste van de maand.

Thema

crucial conversations

Crucial conversations - Vaardigheden voor gesprekken die er echt toe doen

Als het goed gaat op ons werk en in ons privéleven, verloopt meestal ook de communicatie goed. Anders wordt het als iemand ineens iets zegt waarmee we het echt oneens zijn. Of de toon van het gesprek plotseling aanvallend wordt. Wat gebeurt er op die momenten? Bij onze gesprekpartner? En bij mij? Wat neem ik waar, wat voel ik, wat denk ik en wat wil ik? Het boek ‘Crucial conversations’ rijkt veel perspectieven aan die inzicht bieden en ons kunnen bekwamen te zeggen wat je wilt zeggen. Thuis en in je werk. In gesprekken die ertoe doen. En niet toevallig ligt zenbeoefening op het pad om die gesprekken te leren.

Ik schrijf me in voor de gevorderdencursus op:

Dinsdag  20.00-21.45 uur
Donderdag  20.00-21.45 uur


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres:
 
Postcode:

Plaats:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.