pompoen

leeg stukje

Gratis proefles zen Zen.nl Zevenaar

effecten zen meditatie Zenmeditatie is mentale fitness. Vaak is het druk in ons hoofd. We piekeren, we maken ons zorgen, of we voelen ons stuurloos. Zenmeditatie helpt. Zen helpt je op te merken wat er gaande is, dit te begrijpen en, daardoor, te veranderen. Dat brengt rust, veerkracht en ontspanning.

Je bent van harte welkom om in een proefles van ruim een uur kennis te maken met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte.

Locatie: Arnhemseweg 7, 6901 DS Zevenaar

Meditatie proeflessen op locatie in Zevenaar

Hieronder kun je eenvoudig inschrijven voor een gratis proefles. In verband met de opbouw van de cursus kun je alleen in september een les meedoen, na oktober raden we af om nog in te stromen om de cursus (tenzij je al ervaring hebt met mediteren).

Ik meld me hierbij aan voor de gratis proefles op:

maandagavond van 19.30 tot 21.15
woensdagavond van 18.00 tot 19.45
Ik wil graag een afspraak maken voor een proefles op een ander moment.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Bij Zen.nl geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en heel praktische manier. Deze lesmethode is al meer dan 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar meer balans en verdieping. Met het beoefenen van zen leer je denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen.