pompoen

leeg stukje

Zen.nl Zevenaar leraren


Saskia Koerntjes (1967) is in 2016 begonnen met zen en meditatie. Ze ervoer al snel de effecten van het dagelijks mediteren. Het helpt haar met bewustwording, structuur, overzicht en verbinding met haarzelf en anderen. Ze is getrouwd, heeft twee volwassen kinderen en is werkzaam in de zorg. Saskia is opgeleid tot zenleraar door Jasper Zandvliet (Zen.nl Arnhem). De opleiding brengt haar steeds verder op haar pad en inspireert haar dagelijks, wat ze graag met anderen wil delen. Hierbij is haar motto: stap voor stap en één ding tegelijk. Saskia is zenleraar bij en locatiemanager van Zen.nl Zevenaar.
e-mail: saskia@zen.nl
Saskia Koerntjes zenleraar Zen.nl Zevenaar
 

Jasper Zandvliet (1980) is oprichter en locatiemanager van Zen.nl Arnhem en Zen.nl Zevenaar. Hier is hij fulltime zenleraar, -coach en -opleider. Daarvoor heeft hij, na het cum laude voltooien van zijn studie technische bedrijfskunde, gewerkt als organisatieadviseur bij verschillende organisaties. In dit werk leidde hij verandertrajecten, waarbij hij zich richtte op het raakvlak tussen mens en organisatie. De praktische kant van veranderen en de menselijk kant hiervan staan ook binnen zijn zen-praktijk centraal. Jasper beoefent zen sinds 2006 en hij is opgeleid tot zenleraar door Daido Maas en Rients Ritskes.
e-mail: jasper@zen.nl
Jasper Zandvliet zenleraar coach Zen.nl Arnhem en Zevenaar
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en was leerling van Hirata Roshi van Tenryu-ji van 1986 tot 2008. Rients is oprichter en sinds 2010 zenmeester van Zen.nl en heeft meer dan 30 jaar ervaring als zenleraar. Daarnaast is hij auteur van 12 boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl