Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Gevorderden cursus

Regelmatige zen meditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl Zutphen ook het hele jaar door lessen en trainingen.

Leer Voelen: zenvol omgaan met emoties

boek leer voelen wat je wilt voelen Rients Ritskes We baseren ons op het boek "Leer voelen wat je wilt voelen" van Rients Ritskes, wat het vervolg is op het boek uit de Introductiecursus "Leer denken wat je wilt denken".
Zenbeoefening draagt bij tot het beter om gaan met gevoelens, (over)gevoeligheid en emoties. Niet door ze te onderdrukken, maar juist door ze te onderzoeken. Voor iedereen die beter de weg wil leren kennen in zijn of haar eigen bewustzijn en gevoelswereld. In deze cursus ontdek je steeds weer iets nieuws, zowel over jezelf als over anderen in je omgeving, daarom zijn er cursisten die voor een tweede of zelfs derde keer deelnemen. Ze vertellen dat het anders leren omgaan met emoties veel bijdraagt aan gelukkig zijn.

Het geschenk

boek het geschenk Edith Eva Eger Toonaangevend psycholoog Edith Eva Eger – bekend als de ballerina van Auschwitz – begeleidt lezers op een universele reis naar vrijheid en genezing.
Wat er met ons gebeurt is uiteindelijk niet het belangrijkst. Het gaat erom wat we ermee doen.
We krijgen in ons leven allemaal te maken met lijden. We kennen allemaal verdriet, verlies, wanhoop, angst en mislukking. Maar we hebben ook allemaal een keuze als we te maken krijgen met trauma of moeilijkheden. We kunnen opgeven of ervoor kiezen om elk moment als een geschenk te ervaren.
Dr. Edith Eger, gevierd therapeut en Holocaustoverlever, heeft deze praktische gids geschreven om ons zachtjes aan te moedigen de gedachten die ons gevangen houden en het destructieve gedrag dat ons belemmert te veranderen. Haar krachtige lessen vormen samen met de verhalen uit Egers’ eigen leven en die van haar cliënten Het geschenk. In dit boek leer je om je slechtste momenten te zien als je beste leermeester, en vind je vrijheid door de kracht die erin zit.

NB Er zijn geen lessen van 27 april tot 5 mei '24 wegens de meivakantie.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de gevorderdencursus op:

Instromen wekelijks mogelijk.
Dinsdag 20.00-21.30 uur, Leer voelen (start 13 feb.)
Woensdag 20.00-21.30 uur, Het geschenk (vanaf 15 feb.)

Tarief:

Particulier € 65,- per maand
Voltijdstudent € 40,- per maand
Bedrijf € 90,- per maand (inclusief BTW en met factuur)

Zie ook: prijzen en kortingen.


Overige informatie

Ik wil graag informatie over de activiteiten van Zen.nl Zutphen
Ik wil graag nadere informatie over Zencoaching

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.