Zutphenzen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Wekelijks introductiecursus

Regelmatige beoefening van zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven en werken. Deze introductiecursus, die in september weer voor 5 maanden van start gaat, geeft je in wekelijkse lessen de mogelijkheid de basisbeginselen van zen goed eigen te maken.
Aan de hand van het basisboek voor deze zen-training: 'Leer denken wat je wilt denken' van zenmeester Rients Ritskes leer je doelgericht en effectief mediteren en komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, zoals: omgaan met stress, keuzes maken, aandacht en geluk. We houden zolang als nodig de 1,5 meter afstand aan.

Zen is een beproefde methode om meer op je gemak te zijn met het leven, ook bij tegenslagen; rust te ervaren bij onrust en helder inzicht te ontwikkelen. De deskundige lessen bij Zen.nl Zutphen helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen. Daarbij leren we onder andere hoe in balans te zijn, zowel fysiek als geestelijk, keuzes maken waardoor vitaliteit en creativiteit gerealiseerd kunnen worden en hebben we aandacht voor het ego en symbolen. Hiermee word jij aangemoedigd om je thuis te voelen in - en bewust te zijn van - lijf en leven. Zo word je steeds meer bevriend met jezelf, de ander en de omstandigheden.

Wil jij dit ook leren en ervaren? Zet de stap en meld je aan voor 5 maanden cursus.

Deze cursus wordt gegeven in 19 wekelijkse lessen. Dit om samen voldoende basis te leggen zenmeditatie bruikbaar in te bouwen in je dagelijkse leven. Dus schrijf je in met de bedoeling om de cursus af te maken. Mocht je toch eerder willen stoppen: De opzegtermijn is 1 maand. Een groep motiveert om het te blijven praktiseren. Met zen als levenskunst kun je automatisch doorstromen in een gevorderdencursus! Ook gedurende de zomermaanden.

In de gevorderdencursus kan zen wellicht helderheid scheppen in de verwarrende werkelijkheid van gevoelens en emoties. Zen kan helpen om anders met gevoelens om te gaan: niet door ze te onderdrukken, maar juist door ze te onderzoeken. We ontwikkelen een benaderingswijze van onze gevoelswereld die herkenbaar is en die direct in de praktijk toegepast kan worden. Van frustratie naar inspiratie; van overgevoeligheid naar fijngevoeligheid.

Voorafgaand aan de introductiecursus is een gratis proefles om kennis te maken aan te raden. Info en aanmelding gratis proefles klik hier

Lesrooster introductiecursus

2020 Tijd (maanden) Docent
Dinsdag 18.00-19.30 (sept-jan) Tara
Donderdag 20.00-21.30 (sept-jan) Renate


Ja! Ik schrijf me graag in voor de introductiecursus op:

Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.
Dinsdag 18.00-19.30 uur, start 8 september (max. 7 personen)
Donderdag 20.00-21.30 uur, start 10 september (max. 7 personen)


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student € 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Tarief:

Particulier  € 59,- per maand
Student € 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.