Zen en ikigai leiderschapstraining

Zen en ikigai leiderschapstrainingKen jouw koers. Maak betere keuzes. Richt je aandacht.

Leer hoe je effectiever kunt handelen en meer aandacht kunt hebben voor zaken die ertoe doen. Met nieuwe inzichten vanuit de leiderschapstraining Zen en ikigai boek je praktische resultaten op zakelijk gebied én zorg je voor een verrijkend privéleven. Je wordt een betere roerganger.

Navigeren in de storm. Als professional houd je veel ballen in de lucht. Je bent vaak de spil in veeleisende veranderprocessen en hebt ook naast je werk veel uitdagingen. Vaak zit het mee, soms zit het tegen. Je kent de keerzijde van succes, de gevaarlijke hellingshoek van je schip. Je wilt, dagelijks een adempauze en enige afstand kunnen nemen. Dat leer je tijdens deze training.

Ken je koers en bestemming.

Waarom deze training? Omdat je uitgaat van de ratio, maar beter wilt leren sturen op je ware aanleg, wezenlijke potentie en goed ontwikkelde intuïtie. In de training leer je dit. Je leert een meer non-duale stijl van leren en leiderschap. Groepssessies worden afgewisseld met persoonlijke gesprekken, meditatie en buitenwerk.

Een goede stuurman ziet scherp én voelt goed wat onder de oppervlakte speelt.

Waar doe jij het voor? In de training houd je op een nieuwe zenvolle manier je eigen ‘hoe en waarom vraag’ tegen het licht en kom je tot veel nieuwe inzichten.

De opbrengst van de training

Aandacht. Je leert je aandacht beter te richten. Dit is de eeuwenoude sleutel van de zentraditie. In de verschillende trainingsmethoden oefen je je aandacht te richten op dat wat er echt toe doet.

Ruimte. Leiderschap is de kunst van ruimte zien, voelen en geven en gebruiken, maar dan wel resultaatgericht. Je leert je kompas beter gebruiken en de bakens scherp te zien. Dat geeft zelfvertrouwen en gezag.

Ervaring en intuïtie maken stuurmanskunst.

Rituelen. Succes is altijd omgeven met effectieve en vaak onbewuste rituelen. Je leert deze herkennen en op je eigen manier in te zetten, zowel privé als zakelijk. Je zult verbaasd zijn over de effectiviteit ervan.

Symbolen. Als je de zeilen kunt ‘lezen’, vergroot je je vermogen om effectief te zijn. Wat betekent je non-verbale communicatie voor je manier van werken? Je leert de kracht van symbooltaal kennen als creatieve inspiratiebron voor effectiviteit.

Geluk. Stress ondermijnt al te vaak ons welbevinden. Tegelijk houdt spanning je scherp en zet aan tot actie. Je leert je grenzen beter aanvoelen, rust te vinden in het midden van de storm. Dit alles leidt tot betere keuzes.

Voor wie? De training is bedoeld voor managers, leidinggevenden, zelfstandige professionals en adviseurs die meer resultaat willen bereiken door zich open te stellen voor andere manieren van kijken. Ieder die intuïtie en mentale conditie als waardevolle gereedschappen ziet, zal profijt hebben van deze training.

Data: donderdag 14 en vrijdag 15 juni 2018 (inclusief overnachting) en terugkomdag op vrijdag 29 juni 2018 Vragen over de leiderschapstraining Zen en ikigai, of wil je zeker zijn van deelname en alvast een plaats reserveren?

Klik hier voor meer info en aanmelding.

Zen en ikigai leiderschapstraining