whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, meditatiemarathon, zenbos, leefomgeving, succes, nazorg, bomen planten, sponsoring


Meditatiemarathon voor bos
groot succes in DelftDirk Polder, Zen.nl Delft

Zen.nl wil met het planten van bomen een groene bijdrage leveren aan onze leefomgeving. Door samen te mediteren en de handen uit de mouwen te steken werken we aan een gezonde geest in een gezonde leefomgeving voor iedereen.

Succes
Het is nu 6 dagen na de meditatiemarathon van afgelopen zaterdag 17 oktober als sponsoractie voor de aanplant van bomen in het Stiltegoed in Delft en inmiddels is er voor maar liefst 1031 bomen geld opgehaald. Wat een fantastisch resultaat! Ruim genoeg om een eerste zenbos te gaan aanplanten in het voorjaar. En het stimuleert ons als organisatoren enorm om de komende tijd door te gaan zodat we in het voorjaar de 1600 bomen kunnen planten in 2 zenbossen.

Afgelopen zaterdag hebben zo'n 35 mensen deelgenomen aan de meditatiemarathon. De meeste deelnemers hebben één of twee blokken van elk 4 zazen perioden gemediteerd. Een groep van 5 deelnemers heeft alle 19 zazen perioden gezeten. Alle deelnemers hebben zich laten sponsoren door maar liefst 114 donateurs, die gezamenlijk zo'n € 6.190 bijeen brachten!

Hoe verder? We gaan ons voorbereiden op het planten van de bomen in maart / april 2021. Zodra we een datum hebben geprikt horen jullie daarvan. Daarnaast gaan we proberen nog meer sponsorgeld te verwerven zodat we de beoogde 1600 bomen kunnen gaan planten.

Laat ons weten als je ideeën hebt en / of als je wil helpen met de aanplant en nazorg van de bomen in het voorjaar.

Iedereen (ook namens Tanja, Udo en Marten) ontzettend bedankt voor jullie inzet, motivatie en donaties!

Wil je meedoen en/of sponsoren?
Kijk op www.zen.nl/delft/zenbos en/of mail naar dirk@zen.nl en/of
doneer rechtstreeks je sponsor bedrag op NL57 INGB 000 758 8565
t.n.v. Zen.nl Delft onder vermelding van Zenbos + jouw naam