whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, Rients, help, bomen, planten, cursisten, missie, zoveel mogelijk mensen faciliteren in duurzaam geluk, beter milieu, Amsterdam, Haarlem, donatie


Help bomen planten op zondag 28 nov. HaarlemmermeerOp deze mooie locatie in de Haarlemmermeer gaan we samen met cursisten van Zen.nl uit heel Nederland 28 november heel veel bomen planten. Meld je aan bij anya@zen.nl, zodat we net als de vorige boomplantdagen weer meer dan 100 vrijwilligers hebben en er een fijne dag van kunnen maken. Voor gereedschap, koffie/thee en broodjes wordt gezorgd. Meld je aan en je krijgt meer informatie toegezonden. Je kunt ook alleen de ochtend of de middag komen.

Na hele gezellige en succesvolle bomenplantdagen van Zen.nl/Delft en Zen.nl/Amersfoort/Leusden zijn meer Zen.nl locaties druk met het opzetten van bomen-plant-acties. Op deze manier wordt vorm en inhoud gegeven aan de missie van Zen.nl: zoveel mogelijk mensen faciliteren in duurzaam geluk. Enerzijds door de gezelligheid om samen de handen uit de mouwen te steken, anderzijds door het planten van bomen wat bijdraagt aan een beter milieu. De basis van de succesvolle start van dit project in de Haarlemmer ligt in de samenwerking met Bas en Esther (oud-cursisten Zen.nl), beiden werken bij Transavia. Niet alleen zijn ze een actie gestart onder hun collega’s, maar ze namen ook contact op met de Gemeente Haarlemmermeer en met het Recreatieschap Spaarnwoude. Deze bleken graag bereid vijf hectare grond beschikbaar te stellen voor het planten van de bomen die onderdeel vormen van De Groene Carré. In samenwerking met Zen.nl Amsterdam en Zen.nl Haarlem is er een coördinatiegroep gevormd om van deze dag een succes te maken.

Help ook mee
Kun je niet komen de 28e maar wil je toch meehelpen? Stort dan een donatie zodat we echt alle 2500 bomen die we graag zouden planten kunnen aanschaffen. Een boom kost 15 euro, dus 10 bomen 150. Doneer je 150 euro of meer, dan ontvang je een gesigneerd boek van Rients naar keuze. Voor een donatie aan de door Zen.nl hiervoor opgerichte Stichting Meer bomen planten, kun je gebruik maken van deze QR-code.

Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, Rients, help, bomen, planten, cursisten, missie, zoveel mogelijk mensen faciliteren in duurzaam geluk, beter milieu, Amsterdam, Haarlem, donatie