whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, dialoog, stok, dialoogtrainer, dialoogtrainingen, duurzaam geluk, luisteren, communiceren, enthousiast, privé, werkomgeving


De stok in de dialoogFred Seegers / Zen.nl Nijmegen

Fred Seegers is al enige tijd zenleraar in Apeldoorn en Nijmegen en nu ook dialoogtrainer. Lees hier waarom ook het geven van dialoogtrainingen hem goed doet.

De missie van Zen.nl om zoveel mogelijk mensen te faciliteren in duurzaam geluk, vind ik terug in het doel dat wij beogen met de dialoog(training). Beter luisteren en afgestemd spreken zorgen ervoor dat we communiceren met een verbindend karakter. En die verbinding geeft mensen, maar ook mij als trainer meteen een goed gevoel.

Vorige week, toen ik in Nijmegen een eendaagse workshop gaf, was die verbinding al snel voelbaar. We behandelen tijdens deze eendaagse kort alle 21 geheimen van een goede dialoog. Bij de vraag welke van de 21 geheimen het mínst aansprak kwam het gebruik van de talking stick het meeste voor. Zelf ben ik door mijn ervaring juist enthousiast over het hanteren van de talking stick, dus het was een mooie uitdaging om dat enthousiasme over te brengen. Aan het einde van de dag leek dat gelukt en vertelden de deelnemers er zeker mee te willen experimenteren. Over de vraag welke van de 21 geheimen het meest aanspreekt bestond geen eenduidige mening. Alle andere 20 geheimen waren zo ongeveer even populair.

Wil je ook de technieken van de dialoog gaan toepassen in zowel je privé situatie als binnen je werkomgeving en leren meer verbindend te communiceren, kom dan naar een van de workshops. Dat kan al aanstaande zaterdag 18 juni in Zeist. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Zie voor info en aanmelding https://www.zen.nl/cursussen/dialoog/

De komende maanden zijn er eendaagse dialoogworkshops in de volgende Zen.nl locaties.

Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: €245,- incl. lunch, koffie & thee
€125,- voor leden van Zen.nl

Schrijf je in voor de training op: